Pseudo : MARION. Date d'inscription : 15/12/2017 Célébrité : JANG DA HYE (HEIZE). Crédits : RALHIELBB. Messages : 510 Vie de moi, j'suis schizo :
⇝ EUIGEON ft. BAEKHYUN (EXO).
⇝ YUCHAN ft. HOSHI (SVT).
⇝ JINHWAN ft. HANSE (VICTON).
⇝ JURI ft. YAEBIN (EX HINAPIA).
⇝ HANBIN ft. ROCKY (ASTRO).
⇝ JINHEE ft. MINA (TWICE).
⇝ HOJIN ft. HEIZE.
⇝ DONGHUN ft. TEN (NCT/WAYV).
⇝ CHANGMIN ft. SUNWOO (TBZ).
⇝ HAKNYEON ft. WONWOO (STV)
⇝ JIHAE ft. DOYOUNG (NCT).
⇝ IRIE ft. KINO (PTG).
⇝ KING ft. JOHNNY (NCT).
⇝ MINJUN ft. HWALL (EX TBZ).
⇝ NAYOUNG ft. HEEJIN (LOONA).
⇝ JUNYONG ft. HYUNJAE (TBZ).
⇝ LIWEI ft. ELKIE (EX CLC).
Re: ▬ MON HUMEUR EN GIF / IMAGE Sam 16 Jan - 12:00
Yi Dong Yul
❝ NEWBIE ☘ MEMBER
Mes petits secrets
Pseudo : Helvia Date d'inscription : 15/11/2020 Célébrité : Bae Jin Young (CIX) Messages : 232 Vie de moi, j'suis schizo : Lee Mi Young, Li Jia Xin, An So Yong, Han Kyung Ho, Im Yeong Bin, Jang Yun Ho
Re: ▬ MON HUMEUR EN GIF / IMAGE Sam 16 Jan - 16:58
tonight i'll need
you to stay
ANAPHORE
Min Ye Seo
❝ GOLDEN ★ MEMBER
Mes petits secrets
Pseudo : Flutter to the ♡ SHY Date d'inscription : 01/05/2016 Célébrité : Jinsoul (LOONA) Crédits : Everdosis Messages : 13764 Vie de moi, j'suis schizo : ✩ MIN YE SEO (jinsoul)
✩ LEE MI RAN (yooa)
✩ JANG HAE YEON (iu)
Re: ▬ MON HUMEUR EN GIF / IMAGE Sam 16 Jan - 19:14
☾☾. at night when the stars light up my room, i sit by myself talking to the moon, trying to get to you in hopes you're on the other side talking to me too ✩.
Lee Mi Young
❝ PRESIDENTE ♛ I'M YOUR LEADER
Mes petits secrets
Pseudo : Helvia Date d'inscription : 11/10/2017 Célébrité : Kim So Jung (Sowon - Gfriend) Messages : 25322 Vie de moi, j'suis schizo : An So Yong, Han Kyung Ho, Li Jia Xin, Im Yeong Bin, Yi Dong Yul
Re: ▬ MON HUMEUR EN GIF / IMAGE Sam 16 Jan - 19:28
you are the cause of my euphoria
There's nothing like us, there's nothing like y o u a n d m e, t o g e t h e r through the storm.
i feel a little rush, i think i've got a little crush on you. i hope it's not too much. ☾ but baby when i'm with you, i hear my heart singing. ♡
Li Jia Xin
❝ ADDICTED ❥ MEMBER
Mes petits secrets
Pseudo : Helvia Date d'inscription : 11/03/2019 Célébrité : KIm Ji Woo (Chuu ; LOONA) Messages : 3273 Vie de moi, j'suis schizo : Lee Mi Young, An So Yong, Han Kyung Ho, Im Yeong Bin, Yi Dong Yul, Jang Yun Ho
i feel a little rush, i think i've got a little crush on you. i hope it's not too much. ☾ but baby when i'm with you, i hear my heart singing. ♡
Li Jia Xin
❝ ADDICTED ❥ MEMBER
Mes petits secrets
Pseudo : Helvia Date d'inscription : 11/03/2019 Célébrité : KIm Ji Woo (Chuu ; LOONA) Messages : 3273 Vie de moi, j'suis schizo : Lee Mi Young, An So Yong, Han Kyung Ho, Im Yeong Bin, Yi Dong Yul, Jang Yun Ho
Re: ▬ MON HUMEUR EN GIF / IMAGE Dim 17 Jan - 8:57
Trust your heart if the seas catch fire,
- live by love though the stars walk backward.
Chae Yeo Sang
❝ NEWBIE ☘ MEMBER
Mes petits secrets
Pseudo : Rose U Date d'inscription : 01/03/2019 Célébrité : Kang Chan Hee (Chani, SF9) Crédits : Ralhiel Messages : 194
Re: ▬ MON HUMEUR EN GIF / IMAGE Lun 18 Jan - 14:40
Li Jia Xin
❝ ADDICTED ❥ MEMBER
Mes petits secrets
Re: ▬ MON HUMEUR EN GIF / IMAGE Lun 18 Jan - 20:09